Volkswagen Passat: Km teller werkt niet meer passat 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Beste mensen,

Zag gister dat er wat olie lekkage was aan het einde van de turbo slang ( je staat voor de auto en doet de motor kap omhoog en is het de rechter kant) zover ik kan zien zit er niets bijzonders ( electr. etc) maar wou het dus schoon hebben zodat ik kon zien of veel of weinig olie lekkage was en of ik er wat aan moest doen. heb wat reinegingsmiddel dusty gebruikt dat het vet wat oplost en toen de hoge druk gepakt en schoon gespoten. Het is nu mooi schoon maar het probleem is nu dat de km teller het niet doet en dat de binnenboord comp. omhoog/omlaag gaat met het laten zien van de waardes (km.verbruik etc).Voor de rest doet alles het netjes zoals het hoord. heb de accu pool er al afgehad en geprobeerd te resetten maar dat hielp niet en nu wacht ik met de motor kap omhoog van mischien dat ergens vocht is tussen gekomen en dat het er uit moet. Kan iemand mij hier mee helpen wat het probleem is en wat ik kan doen.

Graag hoor ik van jullie

Mvg

gora38

Geplaatst door gora38 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

nou je zult de stekkers los moeten maken en droog maken ik vermoed dat er bij een stekker water in gekomen is dat is ook een nadeel van schoon spuiten.
ik zou beginnen met de stekkers op de bak want dar zit die voor de km teller.

groetjes jan.

gora38 (0), 12 jaar geleden

Hartelijk dank, had ook al zo'n vermoeden dus heb de motor klep 2 dagen los gehad elke keer toen ik thuis kwam na werk zodat het vocht er uit kon trekken en een stuk (50 km) mee gereden. Na dit gedaan te hebben deed hij het gelukkig weer dus scheelt me centen ;).

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

nou mooi dat het weer werkt.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.