Volkswagen Transporter: Knipperend koelvloeistof lampje

Bouwjaar: 1993

Het lampje van de koelvloeistof knipperd. Hij loopt niet warm, er zit voldoende koelvloeistof in. Wat kan de oorzaak zijn?

kamels

Geplaatst door kamels (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

herman4534 (0), 19 jaar geleden

vuiligheid (aanslag) aan de binnenkant van het expansie vat geeft deze kwaal ook, reinigen en anders een ander reservoir monteren.

kamels (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor je snelle reactie. Ik heb het vat al schoongemaakt. Is het mogelijk dat ik de contacten kortsluit om te kijken of het probleem dan weg is? Is er een speciaal middel om het vat beter schoon te maken/ontvetten?

herman4534 (0), 19 jaar geleden

je kan even kijken wat het doet als je de stekker van de sensor doorlust of het dan uit gaat meestal zetten we der een ander op
je zou eventueel op weetjewel.com kunnen vragen

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

zat er olie bij het koelwater in het expansievat ? Zoja dan kan dit wel eens duiden op een lekke koppakking.

kamels (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties. Ik ben net terug van vakantie, dus heb ik niet eerder kunnen reageren. Het doorlussen heb ik inderdaad al eens geprobeerd. Helaas zonder resultaat. Er zat ook geen olie bij het water.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.