Volkswagen Bora: Knipperende Verlichting

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: AJM 1.9 - 115pk

hey,

m'n bora doet wat raar...

telkens ik rem of m'n richtingaanwijzers gebruik knipperen m'n lichten/dashboardverlichting/internieur verlichting even. Het dashboard verlichting valt niet zo op maar m'n lichten wel, het lijk of ze even veel minder sterk worden, 10e van seconde of zo. het is enkel bij het induwen van het rempedaal of bij het aanzetten van de pinkers... wanneer ik rem pedaal ingedrukt hou, blijft die NIET knipperen. zelfde bij pinkers, enkel bij verzetten van schakelaar.

wanneer de wagen in neutraal staat met de deur open valt het op dat de binnenverlichting ook knippert. (zonder iets te doen)

en ik weet niet of het er mee te maken heeft maar als wagen warm staat, start die ook minder goed. koud --> klik en weg maar warm...ho maar.

dank je voor eventuele hulp

azz_kikr

Geplaatst door azz_kikr (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

gilbert3744 (0), 16 jaar geleden

massa probleem?

azz_kikr (0), 16 jaar geleden

geen idee, hoe controleer ik dat? ik ben n00b al het op wagens aankomt:p

Multispeed (0), 16 jaar geleden

Soms pas ergens een nieuwe duplo-lamp geplaatst?

Arie

azz_kikr (0), 16 jaar geleden

nope, niets veranderd..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.