Volkswagen Passat 1.8 20v: knipperlicht blijft hangen

Bouwjaar: 1997

Hallo jongens, mijn knipperlicht blijft hangen dus het knippert niet meer. Na een paar keer knipperen blijft het hangen en blijft het lampje zonder te knipperen gewoon branden. Harstikke leuk en wel, zo lijkt het op een amerikaanse auto maar dan moeten wel allebei de kanten tegelijkertijd blijven hangen. Maar jah, nu effe serieus, is dit een bekende probleem of anders gezegd weet iemand hier aub een oplossing voor.
Alvast bedankt voor de reacties!

ismail

Geplaatst door ismail (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Peter Schouten (0), 19 jaar geleden

Ik zou als ik jou was 't knipperlichtrelais eens proberen te vervangen.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

relais stuk, zit in de schakelaar van de alarmlichten bij dit type........

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

schijnt vaker voor te komen, al een paar keer meegemaakt bij de golf 4. sluit mij aan bij harry

ismail (0), 19 jaar geleden

Yep, de alarmlichten blijven ook hangen ja. Wat moet ik nu dus doen, een nieuwe alarmlicht schakelaar kopen? Of kan er in de huidige schakelaar een andere relais geplaatst worden (of iets dergelijks). En heeft iemand ook toevallig een prijs indicatie voor mij.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Schakelaar en relais zijn een unit, niet los te vervangen. Moet dus heel ding bij de dealer halen. Prijs weten?? bel de dichtstbijzijnde dealer en hij roept het....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.