Volkswagen Passat: Verlichting middenconsole verwarmingsgedeelte

Bouwjaar: 1999

De verlichting van mijn kachelbedieningsknoppen op de middenconsole doet het niet meer. Lampje zal wel stuk zijn. Hoe kan ik bij het lampje komen? Als het kachelbedieningsgedeelte eruit moet, hoe doe je dit zonder de boel te beschadigen (klik-systeem?) Moet de radio dan ook uitgebouwd worden?

Santa

Geplaatst door Santa (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wicher (0), 19 jaar geleden

Voor zover ik mij herinner zitten er 3 knoppen op een rij en zit lampje achter middelste knop. Deze kun je er aftrekken waarna het piepkleine lampje te vervangen is.

Wicher

sindbad (0), 19 jaar geleden

de middelste knop kun je eruit trekken. achter de knop zit een lampje. het is een beetje lastig het lampje eruit te trekken, ik doe het meestal met een dun slangetje die ik over het lampje druk, en dan het lampje eruit trek.

succes

Santa (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de tip! Zal het binnenkort proberen! Ik had al aan de middelste schakelaar zitten trekken, doch durfde niet echt door te zetten. Jullie horen nog!

ismail (0), 19 jaar geleden

Trek hem wel eruit in stand 2. Het gaat soms niet zo makkelijk, maar wees niet bang om een beetje kracht te gebruiken. Het lampje zit er best wel diep in, nog een ander tip om het lampje erin of eruit te krijgen is mbv een pincet. Wikkel een stukje keukenpapier aan beide einden van het pincet, en zet vervolgens zo het lampje erin.

Santa (0), 19 jaar geleden

Hallo luitjes,

Gisteravond het lampje vervangen. Ik heb een doek om de schakelaar gedaan en met een tangetje de schakelaar in standje 2 eruitgetrokken. Vervolgens met een stukje slang het kapotte lampje eruit en het nieuwe lampje erin gezet. Was al met al binnen 1 minuut klaar. Nog bedankt voor de tips, mensen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.