Volkswagen Passat: koelventilator airco

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: ahu

Ik wil mijn elektrische ventilator(kleine) vervangen omdat de kunstof vin te veel speling heeft op het asje. Wat moet ik hiervoor demonteren om deze er tussenuit te krijgen?

B.v.d. Leo.

leo6515

Geplaatst door leo6515 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

leo je kan proberen om hem er zo uit tekrijgen lukt soms als het het wel lastig.
officeel moet je het voorfront in de service stand zetten.
dus bumper eraf en de bouten van het voorfront los draaien en dan twee lange bouten l en r erin draaien op de plek van zo n bevestegingsbout en dan kan je het front een stuk naar voren trekken en kan je er goed bij.

groetjes jan.

honda4ever (0), 17 jaar geleden

uhm, 9 van de 10 keer kan ie eruit zonder het front in servicestand te zetten, maar je moet er eigenlijk wel van onderen goed bijkunnen, om de bedrading weer goed te leggen, daarvoor moet eigenlijk wel de bodemplaat er onder weg halen, de vin moet compleet een stuk verdraaid worden voordat hij eruit wil..
succes...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.