Volkswagen Golf 1986: koelvloeistof

Bouwjaar: 1986

Ik heb een vraagje laatst had ik flink koelvloeistof verlies ik d8 dat dat kwam door de kachelradiateur omdat de ramen modderver waren en er ook een viese lucht werd uitgeblazen nu heb ik zelf de kachelradiateur vervangen en nu blijkt dat er nog steeds koelvloeistof weg loopt kan dat komen omdat de kachel weer flink gevuld moet worden of is er toch iets anders aan de hand, en als de koppaking kapot is kan je dat dan merken

alvast bedankt ruben

rugen

Geplaatst door rugen (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michiel7811 (0), 20 jaar geleden

Zou het misschien kunnen dat de flens die tussen de cilinderkop en de retourslang zit lekt. Ik heb dit eens gezien bij een golfI cabrio. Bij dit type was dit onderdeel (de flens) van kunststof en uitgedroogd.
Michiel

PBleeker (0), 20 jaar geleden

Koppakking lek ; start de motor (bij warme motor) en draai voorzichtig de dop van het koelvloeistofvaatje los , als je dan een lucht stroom voel , of er worden belletjes geblazen door de vloeistof is de koppakking lek.
Ook kan er een grijsgroene aanslag zijn onder aan je olievuldop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.