Volkswagen Golf GTI: Remblokken achter vervangen + lager voor.

Bouwjaar: 1986

Hoi ik ben best wel een nieuweling op gebied van Golf. Maaruh heb wel 2 'problemen'. Zijn de remblokken achter simpel te vervangen of is daar speciaal gereedschap voor nodig, en waar moet ik eventueel op letten. En is het wiellager voor ook zelf te doen? Ik heb hiervoor Opel gereden en daar veel aan gesleuteld, dus ik weet hoe ik een steeksleutel vast moet houden :-)
Alvast bedankt!

maniacshouse

Geplaatst door maniacshouse (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Beunhaas (520) PRO, 20 jaar geleden

Als je zo veel ervaring hebt dan weet je dat remblokken altijd makkelijk zijn te vervangen........

maniacshouse (0), 20 jaar geleden

Beste Kees. Dat remblokken makkelijk te vervangen zijn weet ik. Mijn vraag was of er nog dingen zijn waar ik rekening mee moet houden. Blijkbaar niet. Bedankt voor je reactie.

jan meulenbeek (0), 20 jaar geleden

Je moet een goed passende inbus dop hebben om de inbusbouten van de remklauwen los te maken en die kunnen goed vast zitten even laten schrikken wil wel helpen.Wat het voorwiellager betreft het is allemaal goed te doen, indien je weet waar je mee bezig bent.

Succes, jan

anadol (0), 20 jaar geleden

beste jan dat met die inbusbout heb ik ook meegemaakt maar wat bedoel je precies met schrikken groetjes

Drufus2404 (0) PRO, 20 jaar geleden

's morgens ongeschoren en ongewassen er opeens naar kijken en heel hard boe roepen
maar misschien bedoelt ie iets anders
groeten
Marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.