Volkswagen Passat: koelvloeistof temperatuur waarschuwings signaal

Bouwjaar: 1997

Hallo.

Sinds twee dagen brand het waarschuwingssignaal van mijn passat 1.9tdi als ik start met een koude motor.Als de motor warm is met starten gaat dit niet aan.de motor komt gewoon op bedrijfstemperatuur, behalve als hij lang stationeer draait dan zakt de temperatuur.Iemand een idee wat er aan de hand is?

pauluz8642

Geplaatst door pauluz8642 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

met het koude weer geeft bij sommige uitvoeringen van de volkswagen de koelvloeistofsensor / indicatie een waarschuwing dat de motor nog erg koud is. (een oranje lampje)

wat ook zou kunnen is dat je koelvloeistof sensor defect is. of je koelvloeistof gewoon iets te laag staat waardoor hij met koud weer inkrimpt.


kijk dit eens na.


suc6

pauluz8642 (0), 19 jaar geleden

Inderdaad, het niveau van de koelvloeistof stond net boven het minimum, nadat ik dit tot het maximum gevuld had met koelvloeistof heb ik geen problemen meer gehad.Bedankt voor de tip!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.