Volkswagen Golf: Koplampen Golf 86 branden zwak

Bouwjaar: 1986

De koplampen van mijn Golf uit 86 branden erg zwak. Als ik de motor start branden ze nog redelijk fel, maar na een halve minuut zijn ze al sterk afgezwakt. Na de accu een nacht aan de acculader te hebben gehangen blijft het probleem bestaan. Er is geen verschil in de sterkte van beide koplampen. Wat zou het probleem mogelijk kunnen zijn?

Jeroen K.

Geplaatst door Jeroen K. (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 18 jaar geleden

Problemen met slechte of gecorrodeerde elektrische verbindingen.

Jeroen K. (0), 18 jaar geleden

Vanmorgen had ik startproblemen met de auto...accu leeg. Ben er even mee naar de garage geweest. Daar stelden ze vast dat de dynamo stuk was, met de accu was waarschijnlijk niets aan de hand. Misschien verklaart dit ook meteen de zwakke lampen. Nu dus even een nieuwe dynamo van de sloop halen, hopelijk is het hiermee opgelost...(?) De elektrische verbindingen kijk ik dan ook even na, misschien dat dit inderdaad bijdraagt aan het probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.