Volkswagen Passat: koplampen krijgen een verkeerde aansturing

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: bkc

Hallo, we hebben een passat met twee h7 lampen. Als het dimlicht aan staat dan werkt het groot licht niet, wel de indicatie op het instrumentenpaneel, als je het dimlicht uitzet en dan op groot licht zet dan gaan dezelfde lampen weer aan als het dimlicht. Er zitten twee storingen in 02499 en 02498 afdekplaat dimlicht rechts en links electrische storing. Weet iemand hoe ik dit kan veranderen en wat er aan de hand is?

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Voor zover ik kan vinden is 02498 en 02499 geen afdekplaat maar een reflector motor (V294 & V295).
Kennelijk verstellen ze de reflector voor dim- en groot-licht, dus dat dezelfde lamp dan aan gaat zou kloppen.

Als beide motoren er uit liggen zou ik eerst naar zekeringen en relais kijken.

at (10) PRO, 14 jaar geleden

Alle zekeringen zijn goed en ik kan nergens een relais vinden die dit regelt. Nu hebben ze bij deze auto immitatie xenon in gebouwd misschien hebben ze toen een relais eruit gehaalt. Weet iemand waar die moet zitten? Ik heb de originele lampen er weer ingezet maar dezlfde problemen.

at (10) PRO, 14 jaar geleden

Gevonden, ze hadden de codering veranderd naar bi xenon daarbij schakel je de werking van het originele grote licht uit. Codering weer in de oude stand gezet en werkt weer allemaal prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.