Volkswagen Golf: koppeling

Bouwjaar: 1982

heb probleem met de koppeling! heb 1800 in mijn golf1 gebouwd, met nieuwe drukgroep enzo, maar de koppeling zit nou veel te hoog, is het mogelijk dat de drukplaat verkeerd om zit, met het conische gedeelte naar de drukgroep, ik ga hier namelijk van uit, wie weet wat het nog meer kan zijn, alvast bedankt gr kevin

kevin6258

Geplaatst door kevin6258 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

H&k (0), 18 jaar geleden

draai de kabel ens helemaal los, en stel hem dan opnieuw af.
Je kan een diafragma door het dode punt heen drukken. Daarna LIJKT hij af te stellen te zijn, maar staat dan inderdaad hoog en werkt over een heel kleine slag van het pedaal. Ook gaat ie (meestal) zwaar.
Dus even helemaal lossen en dan heel rustig weer opnieuw spannen...
Succes!

kevin6258 (0), 18 jaar geleden

indd, maar vanmorgen toen ik de kabel installeerde, en toen koppelde trok ik hem ergen door heen , en toen zat ie vast,heb ik de zijkap opgehaald (4)bak, en toen lag alles er los in, maar hier hoort een spanning op de hevel te staan dacht ik, dus ik denk tog dat de drukplaat verkeerd om zit, maar in iedergeval bedankt vrgr kevin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.