Volkswagen Caddy 2006: Koppeling ontluchten.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: BLS, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

Hallo, Ik heb vandaag van mijn volkswagen Caddy uit 2006 de commando cilinder vervangen bij het koppelings pendaal. Maar nu blijft hij bij indrukken op de vloermat liggen. Ik denk dat ik de koppeling moet ontluchten. Hoe moet ik dat doen? Waar vind ik de ontluchtings nippel? Het reservar waar de leiding van de koppeling mee verbonden is, is dat olie voor de rem en olie voor de koppeling?

Paulvr

Geplaatst door Paulvr (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1605) PRO, 3 jaar geleden

Nippels zit onderaan bij de bak , kop. En rem reservoir in 1.
Nippels los draai en wachten tot de olie er zonder lucht uit komt , potje op peil houden.
Als de olie stroom voldoende is , nippels dicht en pompen om te kijken of je voldoende druk hebt , anders na ontluchten.

LuckeysAutoservice (0) PRO, 3 jaar geleden

koppeling en rem zitten op het zelfde resovoir, Dot4 in gooien, nippel op de bak open draaien, en wachten tot er geen belletjes meer in het vloeistof zitten, eventjes laten stromen voor de zekerheid, zorg dat je koppelings pedaal Niet ingedrukt staat!

Paulvr (0), 3 jaar geleden

Bedankt het is goed gelukt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.