Volkswagen Golf: koppelingspedaal bibbert

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,tijdens het wegrijden bibbert mijn koppelingspedaal.Soms doet hij dit wel en soms weer niet.Ook is het moeilijk om de juiste balans te vinden tussen het op laten komen van de koppeling en de juiste hoeveelheid gas geven.Te weinig gas geven dan smoort de motor,geef ik daarentegen meer gas dan moet ik dat gaan corrigeren met mijn koppeling om het weg rijden een beetje soepeltjes te laten verlopen.het lijkt er op dat mijn koppeling niet gelijkmatig aangrijpt.Mijn vraag is of iemand weet waar dit aan ligt en heeft deze golf 1.4 16v uit 2002 een tweedelig vliegwiel.Alvast bedankt. Gr. Ronald

nilics

Geplaatst door nilics (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Als ik het zo hoor dan ben je aan een nieuwe koppelingsset toe. Laat even een monteur ermee rijden dan weet je het zeker, als het je koppeling is dan merkt hij dat binnen een paar seconden. Heeft trouwens geen 2 massa vliegwiel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.