Volkswagen Golf 2004: Koppelingspendaal blijft steeds hangen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: BKG, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 66

Heb mijn complete koppeling vervangen bij de garage met steeds naar een paar dagen dat het koppelingspendaal stukje naar beneden hangt of totaal plat. In het begin kon ik het pendaal omhoog duwen en dan pompen en weer het pendaal normaal hebben staan. Totaal 3 x terug gegaan. Om de cilinder aan de bak te vervangen. Mocht nog niet baten weer na 1 week de zelfde toestand. Laatste keer de cilinder onder het koppelingspendaal hebben te vervangen leek te helpen maar krijg nu alweer het koppelingspendaal wat zo nu en dan naar beneden staat. Heb ook laten ontluchten bij de garage en anwb. Iets zit niet goed is gekomen na dat ik mijn koppeling ging vervangen bij de garage. Iemand met dit zelfde probleem?

Zaanstadjeffrey

Geplaatst door Zaanstadjeffrey (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Zaanstadjeffrey (0), 1 maand geleden

Zo stond het pendaal vandaag weer

harry4203 (110) PRO, 1 maand geleden

Mijn ervaring is bij deze auto's dat het probleem zich toch in de koppeling zelf bevindt, ondanks dat deze reeds is vervangen. Kan ook nog zijn dat er een slingering in het vliegwiel zit. Uit nieuwsgierigheid, welk merk koppelingsset is er geplaatst? Is ook de geleidebus van het druklager en de gaffel vervangen?

    Harry4203 zouw niet weten welk merk de garage gebruikt heb. Zal ook vragen of de geleidebus van het druklager en de gaffel vervangen is. Bedankt voor de info top👍 - Zaanstadjeffrey (0), 1 maand geleden

bert klein (30) PRO, 1 maand geleden

Bovenste koppelingspomp wordt lucht aangezogen via aansluiting of inwendig pomp zelf

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.