Volkswagen Polo: koude start probleem volkswagen polo 6n 1997

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo allemaal,

wie kan mij helpen,

ik heb een polo van 1997 en bij koude start en alleen met koud weer valt na het starten het toerental omlaag en valt bijna uit, doet dit ook vaak bij wegrijden onder dezelfde omstandigheden.

ik zat zelf aan de temperatuur zender te denken.

M.v.g.

Xander Versluis

xversluis

Geplaatst door xversluis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Temperatuursensor vervangen en OOK gasklephuis laten reinigen en in de basisstand zetten,dan zal het een stuk beter zijn.
Laat ook gelijk het lagertje van de stroomverdeler controleren,deze hebben nogal eens wat speling,waardoor hij ook slecht loopt.

xversluis (0), 16 jaar geleden

bedankt voor de tip het probleem doet zich alleen voor direct na het starten daarna is het weg!

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=xversluis]bedankt voor de tip het probleem doet zich alleen voor direct na het starten daarna is het weg![/quote]
Dat ligt dan meestal aan de 3 dingen die ik net opnoem,maar vergeten te zeggen:als de bougiedoppen slecht zijn krijg je ook deze klacht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.