Volkswagen VW Golf 4 Sports line: Kraken en knarsen

Bouwjaar: 2002

Hallo, ik heb een Golf 4 master edition sports. Verlaagd met 17" velgen en bandenmaat 225 eronder. Als ik het stuur draait en ga een vluchtheuvel of een hogere oprit op dan hoor ik een scheurend geluid onder de wagen vandaan komen bij het motorblok. De dealer kan het niet oplossen. Ze hebben de rubbers van de stab. stang al vervangen en de beugel die loopt van de pook naar de bak toe. Het zijn niet de banden die in het huis aanlopen.
Als ik een vluchtheuvel neemt met rechtdoor rijden dan hoor je het heel soms. Draai ik het stuur helemaal uit en ga een stijle oprit, vluchtheuvel of verhoging op dan is het scheuren en kraken.

Verder hoor ik uit mijn rechterportier (geloof ik) als ik rem of gas geef een kraak. Net of hij los hang. Alles nagelopen alles zit stevig vast. Dus de koets beweegt en dan komt het uit de deur.
Allen met vooruit en achteruit bewegen.

Verder hoor ik (soms) bij +/- 40 a 50 kilometer een resonant en irritant geluid uit mijn dashboard ter hoogte van mijn kastje komen. Bij meer dan 50 km is het weer weg.

Mijn auto is nieuw gekocht geen schade gehad, maar alles begint te kraken en te rammelen. Wie heeft een oplossing(en) voor mijn probleem. Word er helemaal krankjorem van. En nakijken bij de dealer heb ik niet veel vertouwen meer in. Kost me een vermogen.

Je maakt het mee dat als ik bij de dealer bent en we gaan rijden hoor dat scheuren niet als ik een bocht neemt met volledige stuur uitslag op een schuine helling of zo.

Alvast bedankt..

Ben1017

Geplaatst door Ben1017 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Fredo (0), 18 jaar geleden

Het gekraak van dat je hoort als je over een vluchtheuvel rijdt zou kunnen komen van een draagarm.
Voor de rest denk ik dat het gekraak wat komt van het "zetten" van de carroserie. Gewoon met leren ler-ven dus. Hier en daar kan je wel wat smeren (sloten en slotvangers bijvoorbeeld om het gekraak in de deuren te verminderen)

Succes

Ben1017 (0), 18 jaar geleden

Hoi Fredo, bedankt voor je reactie. Draagarm was het niet zeiden ze bij de dealer. Ook geen motorsteun. De deur alles is gesmeerd. Dat is het niet. Alles nagelopen. enig wat niet gedaan is open maken. hoorde wel dat het een dag klus is om je deur op te maken. En momenteel gaat dat niet makkelijk heb 4 gebroken vingers. ieder geval bedankt

Fredo (0), 18 jaar geleden

Dit kan je misschien een beetje helpen... Een dag werk is wel wat overdreven hoor.

http://home.wanadoo.nl/jvans/deurbekledi...

Succes en veel beterschap

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

stabalisator rubbers vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.