Volkswagen Golf: kraken rechtervooras

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

beste mensen,

volgens een kwikfitmonteur kraakt mijn rechtervooras omdat het versleten is. \ik heb daar geen verstand van en gaat van goede trouw uit. Alle wieln met de hand rondgedraaid en alleen de rechtervooras loopt ietsje aan. Moet ik dit laten vervangen?

Geplaatst door

golfdrie (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Denk dat je het probleem wat duidelijker moet omschrijven,kraakt de auto over drempels? Of tikt/kraakt er wat bij max.stuuruitslag? Is het snelheidsafhankelijk,enz enz enz.

Ricky

ricky 0
badge

17 jaar

hallo,

de golf hebben we op de brug gehad en hebben de wielen afzonderlijk met de hand een slinger gegeven. Bij de drie leinksvoor, linksachter en rechtachter draait het soepel zonder bijgeluiden. Het rechterwiel daarentegen loopt een beetje aan. Schurende geluid, iets anders kan ik er niet van maken.

golfdrie 0

17 jaar

dan zou het wiellager versleten kunnen zijn.....

maar tis kwikfitt he, die vervangen nu eenmaal graag dingen die achteraf niet eens nodig waren.......zou toch nog ff een deurtje verder rijden...en daar ook eens laten controleren...heb niet zo'n hoge pet van kwikkshit.

arie549 0
badge

17 jaar

Voor hetzelfde geld loopt er een remblok aan,eerst maar eens een goede diagnose laten uitvoeren......

ricky 0
badge

17 jaar

remklauw eraf nemen en wiel er terug erop en terug draaien,draaid hij nog slechter dan de rest kun je er van uit gaan dat het de wiellager
is,en anders remtang nazien of deze loszitten en blokken nazien
maakt de auto ook geen malend-zoemend geluid bij 100km/h
groeten davy

davy2038 0
badge

17 jaar

Defect wiellager kun je eigenlijk niet merken als je een slinger aan het wiel geeft,daar draaid ie dan te langzaam voor,of hij moet echt heel verrot zijn,kan wel op de brug met de wielen in de lucht gasgeven,of gewoon op de weg.

ricky 0
badge

17 jaar

ricky, davy en arie,
geweldige reacties allemaal, bedankt ik hier iets mee. Ik ga gewoon naar een vwdealer of in ieder geval iemand beter bekend als Kwikup ofzo. Trouwens vanmorgen heb ik andere banden met LM velgen ondergezet en moet zeggen dat het subliem rijdt.

golfdrie 0

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.