Volkswagen Golf: Krakend geluid

Bouwjaar: 1999

Hoi, mijn Golf 1.8/20V geeft soms een krakend geluid vanuit de aandrijving. Je hoort het als je net iets te snel op wil trekken en er wielslip ontstaat. Het is een beetje moeilijk te bepalen waar het geluid precies vandaan komt, maar het lijkt in de buurt van de versnellingsbak te zijn. Het ontstaat dus ook als het wegdek glad is, oftewel heeft het niet met extreme krachten te maken.

Frank

Frank3168

Geplaatst door Frank3168 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dupl-u-31272-5dd14a35cc45a+RVDK (0), 18 jaar geleden

spoort de auto nog wel goed ??? krakend geluid zou een veerpoot lager kunnen zijn ? of de homokineet ?

Ivo1 (0), 18 jaar geleden

ik denk ook homokineet

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk ook homokineet.
En als je altijd zo optrekt , verbaasd het me niet.

Frank3168 (0), 18 jaar geleden

Hans, ik heb een normale rijstijl, maar af en toe als je vlot een kruising wil oversteken en het wegdek is nat, wil er wel eens wielspin ontstaan. Maar ik heb het gevoel dat het meer uit het midden uit de motorruimte komt. Zou het kunnen dat het motorblok kantelt en tegen de carrosserie aan komt? Misschien iemand een tip om dit te controleren?
Stel dat het een homokineet is, hoe weet ik welke het is, en of deze ook stuk is? Kan je hem dan beter vervangen of reviseren?

Frank

dupl-u-31272-5dd14a35cc45a+RVDK (0), 18 jaar geleden

er zij revisie bedrijven heb het zelf gehad met een bus en niet meer kapot gegaan voor de inruil . stukke goedkoper
mvgr,
rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.