Volkswagen Golf IV: Lampje vervangen in dashbordkastje

Bouwjaar: 2000

Ik wilde even kwijt dat het een ramp kan zijn als je bij deze auto een lampje moet verwisselen in het dashbordkastje.

Deze lampenfitting zit op de eerste plaats op een verkeerde plek waar je in het geheel niet goed bij kan. en de fitting eruit halen is een tweede ramp ''en pas dan wel op'' dat deze niet geheel uit elkaar springt wand dat is mij wel overkomen en alle delen met lampje en veertje vallen dan achter het dashbord en om deze weer terug te vinden kun je de boel deels gaan slopen.En om het zaakje weer goed in elkaar zetten heb je tevens een ander (voorbeeld fitting) voor nodig anders lukt dat beslist niet...slechte constructie van VW!

snowman11000

Geplaatst door snowman11000 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

kom op snowman!

dat dingetje naar éénzijde drukken en eruit lichten, zo komt ie er compleet uit :----) zoiets moet je ook nooit op 2e kerstdag doen.. PROOST!!

paul,

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Ja dat klopt idd)Paul, dingetje naar een zijde drukken maar het schakel hefboompje en 12V voeding blokkeren dan de hele zaak om de fitting er dan zonder te forceren gemakkelijk uit te kunnen krijgen.maar het is wel gelukt...maar het blijf een))))))))))) constructie daar blijf ik bij!

mvg,

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

ben het met sneeuwman eens, is een ballending. Heb bij een passat ook deze legpuzzle al eens gemaakt.

Hans4040 (325) PRO, 18 jaar geleden

Gewoon een kaars erin zetten .
Het is tenslotte kerst!

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.