Volkswagen Polo: Krasjes velgen

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: Bluemotion

Hallo experts,

Ik heb onlangs een originele Volkswagen set LM velgen (Boavista) overgenomen van ca. 3 maanden oud voor een Polo 6R (2010).
Nu is het oppervlak van de 4 velgen voorzien van allerlei kleine krasjes, alsof deze een keer met een schuursponsje behandeld is.
Omdat de krasjes niet diep zijn (met de nagel niet te voelen), heb ik het idee dat deze grotendeels “eruit” gepoetst kunnen worden.

Ik ben woonachtig in de regio van Hellevoetsluis, heeft iemand in deze regio (goede) ervaringen of kent hij een bedrijf wat hierin iets kan betekenen.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet,

Maarten

mkur

Geplaatst door mkur (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb je geen dremel? klein polijstborsteltje er op beetje cleaner en je poetst het er gemakkelijk uit.

Denman (0), 13 jaar geleden

Dremel zou ik niet doen, door het kleine polijstschijfje heb te veel kans op uitschieten met extra schade als gevolg.
Zou prima handmatig met Commandant (of iets dergelijks) te doen moeten zijn, of ga eens langs bij een professioneel poetsbedrijf.

Je kunt het ook eens navragen op een forum poetsfanaten, zoals bijvoorbeeld carclean.nl

C.Jonker (0) PRO, 13 jaar geleden

uitschieten ja en dan?.... gebeurd er niks... maar goed met het handje wil wel en uitbesteden ook maar dan betaal je wel

ERwin_jah (0) PRO, 13 jaar geleden

een cone met wat polijstmiddel mezzo of finale en dan zachtjes polieren die cone kun jeop een boormachine zetten ! Greetz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.