Volkswagen Crafter 2017: laden van accu

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000

Hallo, we hebben een crafter met start stop. Als je de auto hebt gestart laad de auto 12,2 volt. Als je er verbruikers bij zet is het 13,2 volt. als je het stekkertje kleine stekkertje die bij de minpool zit er af haalt en er weer opzet laadt die gelijk 14,8 volt. De accu en de dynamo zijn vervangen de bedrading gecontroleerd op corrosie en breuken. iemand een idee?

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Crafter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bert klein (85) PRO, 1 jaar geleden

Klopt helemaal,laadspanning wordt geregeld door de ecu,is er behoefte nodig wordt de lading aangestuurd door de ecu.
Wel dient er een juiste accu gemonteerd te zijn voor start / stop sijsteem meestal AGM ook dient de accu herkenbaar te zijn voor de auto [ aanmelden ] in het sijsteem

    Originele nieuwe accu geplaats, storing in de ecu p0562 00 spanning te laag. Aangestuurde draad 9 volt. Bij meerdere auto`s gemeten met hetzelfde systeem die gaan allemaal direct naar start boven de 14 volt. Bij deze auto kan je de accu niet aanmelden bij batterij regulator. - at (10) PRO, 1 jaar geleden

bert klein (85) PRO, 1 jaar geleden

De laadspannings storing die je hebt wissen als dat mogelijk is ,accu aanmelden 19 Can gateway of 61 Battery regeling VCDS /Vag com.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.