Volkswagen Golf III : Lampje ABS & airbag blijven branden

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Beste allemaal, de lampjes van de ABS & airbag van mijn Golf III blijven branden. Het lijkt mij wel heel erg toevallig als er iets met beide mis zou zijn? Heeft iemand suggesties die ik kan proberen?

Riverside

Geplaatst door Riverside (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

de Dokter (0), 11 jaar geleden

Zijn de zekeringen allemaal heel?

Speedrazor (0), 11 jaar geleden

Zo ineens uit het niets dat ze niet meer uitgaan?

Riverside (0), 11 jaar geleden

Zekeringen zijn nog heel. Ik weet niet of het zo ineens is gekomen, sinds ik de auto heb in ieder geval en dat is nog niet zo lang.

Speedrazor (0), 11 jaar geleden

Enige manier om ze te restten, is dmv bijv. VAG-COM, weet je gelijk of dat men de stekkers heeft los getrokken, of dat er iets anders aan de hand is.
De abs lampjes is een veelvoorkomend probleem bij de type 3, dat ze spontaan gaan branden, beschadigde/vuile abs sensor bijv.
Ik heb de lampjes ook wel eens uitgekregen door op een nat grasveld, de ABS flink aan het werk te zetten, maar ook een defecte abspomp is niet uitgesloten.
Dus eerst de senoren maar eens checken op vuil/beschadigingen/beschadigde kabel enz.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.