Volkswagen Golf: lampje airbag

Bouwjaar: 1998

Gisteren heb ik mijn stuur met airbag moeten demonteren, mijn klaxon begon te werken bij stuurwiel bewegingen. Na het fixen van dit euvel(schroefjes los van stuurhendel)blijft het lampje v/d airbag branden. Kan dit het gevolg zijn van even het contact aangezet te hebben zonder airbag gemonteerd? Kan ik dat zelf evt resetten? Het lampje gaat even uit na contact opzetten. Alvast bedankt voor de reactie's.

Herman Schroons

Geplaatst door Herman Schroons (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jolletje (0) PRO, 19 jaar geleden

Geachte Herman,

Probeer een de accu klem eraf tehalen voor een minuut of 10.

Groeten Eddie Fast

Herman Schroons (0), 19 jaar geleden

Ik heb vandaag de batterij 1/2uurtje afgekoppeld maar het heeft niet geholpen. Ik ga volgende week eens langs de daeler rijden om het te laten resetten.

dion234 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wanneer je het contact aanzet als er geen airbag gemonteerd is wordt er idd een foutcode geregistreerd. Kan alleen gereset worden met apparatuur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.