Volkswagen Golf: lampje cruiscontrol

Bouwjaar: 2000

het lampje van de cruiscontrol brand niet heb dit laten uitlezen maar gaf geen fout aan dealer zij kan storing in de print zijn alleen op te lossen door complete print te vernieuwen wie helpt.

johnnie5739

Geplaatst door johnnie5739 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

heeft het lampje wel gewerkt??? 2000 is n.l. een overgangsjaar voor deze lampjes, voor augustus gefabriceerd hebben ze hem niet aangesloten (maar zit wel in de cockpit) en erna wel.

Reden dat er wel een lampje in de cockpit zit is dat deze al veel langer in de verenigde staten verplicht zijn, en daar dus wel werken.......

Als de cruise verder goed werkt zou ik er dus niets aan doen, die printen zijn niet te betalen.

johnnie5739 (0), 19 jaar geleden

de wagen is van de eerste maand dus kun je gelijk hebben weet niet of het lampje gewerkt heeft de cruis werkt goed bedank voor deze info.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.