Volkswagen Polo sdi: Lampje kapot?

Bouwjaar: 1998

Dag!

De regelaars voor de verwarming (die ronde in de middenconsole) zijn bij mijn Polo niet verlicht. Zekering is OK, misschien lampje kapot? Weet iemand of je dat zelf makkelijk kan controleren en evt. vervangen?

Dank en groet,

Niels

Niels8164

Geplaatst door Niels8164 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

lampje kapot, er zit 1 lampje achter de middelste knop(met beetje trekken er af te krijgen). dit ene lampje geeft alle drie de knoppen verlichting. dus even nieuw lampje monteren en je verlichting brand weer.

Niels8164 (0), 19 jaar geleden

Helaas...geen lampje onder welke knop dan ook. Dat lijkt dieper in het dashboard te zitten. Is dat makkelijk open te maken?

MB (0) PRO, 19 jaar geleden

knop eraf trekken en dan zit er zon doorzichtig pinnetje dat je er nog uit moet trekken en daar onder zit het lampje. achter middelste knop.

Niels8164 (0), 19 jaar geleden

Hij zit er inderdaad onder, maar zo diep dat ik er met geen mogelijkheid bij kan. Zit zeker 5 cm. achter dat doorzichtige pinnetje, en zulke lange/dunne vingers heb ik niet. Ik laat er wel even naar kijken, want ik zie het niet zitten om alles open te slopen.

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

met een stukje benzine slang van b.v een bromfiets pak je hem er zo uit, even slangetje warm maken op het eind en dan voorzichtig er om heen schuiven. nieuw lampje monteren op zelfde manier. dit werkt prima. succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.