Volkswagen Golf: ledje portier

Bouwjaar: 2000

Van een golf 4 1.6 gaat het ledje in het portier niet knipperen als je hem op slot zet. Er zit een texalarm op, dus met afstandsbediening, heeft dat er mee te maken of zit het ergens anders in? De binnenverlichting reageert wel goed.

mekkes

Geplaatst door mekkes (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Het ledje knippert alleen als het portier op `veiligheidslot` staat(portier ook niet van binnenuit te openen). Als je 2 keer achter elkaar op slot draaid met sleutel staat deze op slot maar niet op `veiligheidslot` het ledje knippert dan ook niet.
dus controleer even of hij dit wel doet als je hem gewoon met de sleutel bedient.
Anders denk ik dat het texalarm het slot verkeerd aanstuurd( te lang oid) zodat het slot weer van veiligheidslot afgaat, de aanstuurtijd kun je bij de meeste alarmen afstellen.

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Klopt inderdaad wat volgwagen zegt.Je hebt kans dat één deur niet op SAFE wil gaan,waardoor het ledje niet aangestuurd wordt.Is controleren met een testkast in een bepaalde meetblokwaarde.Maar je kan het ook zelf controleren door te kijken welke deur er open gaat van binnenuit als je 2× aan de hendel trekt.

Uit ervaring is het meestal een achterdeur.

mekkes (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, ik ga het volgende week even proberen ik laat het wel even weten hoe het afloopt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.