Volkswagen Golf: golf 4 1.8 turbo

Bouwjaar: 1999

zit met probleem.. khad vorige winter problemen met mijn moter, dat het leek dat hij op 3 cilinders liep als ik hem starte. dit was vorig jaar ook rond deze tijd met de winter'dit probleem is niet meer voor gekomen wat ik raar vind,,, nu hebk het volgende probleem... het lampje van de oliedruk gaat elke keer aan onder het rijden en soms ook van de koelvloeistof maar deze zitten alle twee nog vol. en ik hoor ook een geluid aan de bestuurders kant als ik hem start maar dit gaat weer weg als ie ff loopt. Ik heb mijn auto al helemaal laten uitlezen bij de volkswagen dealer maar deze konden alleen vinden dat mijn toerental sensor niet in orde was ik heb deze laten vervangen ,kheb mijn auto ook op de testbank gehad toen gaf hij aan dat ie te weinig pk`s had maar 130 van de 150.. kzit met mijn hande in mijn haar wie heeft sugesties

youri12375

Geplaatst door youri12375 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audifreak763 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoofdletters, punten en komma's maken een tekst (meer) leesbaar.

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik zit met probleem. Ik had vorige winter problemen met mijn motor; het leek dat hij op 3 cilinders liep als ik hem starte, dit was vorig jaar ook rond deze tijd met de winter.Dit probleem is niet meer voor gekomen wat ik raar vind. Nu heb ik het volgende probleem; het lampje van de oliedruk gaat elke keer aan onder het rijden en soms ook van de koelvloeistof, maar deze zitten alle twee nog vol. Ik hoor ook een geluid aan de bestuurders kant als ik hem start, maar dit gaat weer weg als hij even loopt. Ik heb mijn auto al helemaal laten uitlezen bij de volkswagen dealer, maar deze konden alleen vinden dat mijn toerental sensor niet in orde was, ik heb deze laten vervangen. Ik heb mijn auto ook op de testbank gehad, toen gaf hij aan dat ie te weinig pk`s had; maar 130 van de 150. Ik zit met mijn hande in mijn haar, wie heeft een suggestie?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.