Volkswagen Tiguan 2009: Lekkage ,water in de bagage ruimte

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CAW, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 125

bij flinke regenval plassen in de bagageruimte, is het mogelijk dat de afvoeren van het panoramadak verstopt zijn en waar bevinden deze afvoertjes zich.

Meulenbeld

Geplaatst door Meulenbeld , lid sinds 3 maanden geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Dat is natuurlijk mogelijk , deze zitten in de hoeken , meer op de zijkant van het dak , de slangen lopen dan via de a en c stijlen weg , maar veel vaker is de aansluiting van de slang aan de bak van het dak lek en loopt het water via via naar beneden , zou de c stijl afdekking er eens af halen en kijken of er lekkage te zien is , iemand met de tuinslang de auto bovenop nat spuiten en iemand in de auto kijken wat er gebeurt. Achterlichten willen ook wel eens lekken . Bij mij was de aansluiting van de slang van het dak linksboven lek .

Meulenbeld, 3 maanden geleden

Hartelijk dank voor de tip.
Ga er maandag gelijk mee aan de slag,weet alleen niet welke stijl ik moet hebben en hoe ik de bedekking er moet afhalen.
Met vriendelijke groet,

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

A is bij de voorruit
B is tussen de deuren
C is bij de achterkant.
Je kunt ook de bekleding links en rechts in de kofferbak er uit halen dan kun je 2 vliegen in 1 klap slaan , achterlichten rubber achterklep en dak .

Meulenbeld, 3 maanden geleden

Hartelijk dank,
Probleem opgelost, slangetje van panoramadak achter bekleding kofferruimte was uit de doorvoer tule welke in de bodem van de kofferbak zit geschoten water liep daardoor in de kofferruimte,nogmaals dank voor de tip.
H Meulenbeld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.