Volkswagen Tiguan 2010: lekstroom na een week accu leeg

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: CBA, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

hallo heb hier een tiguan die na een week stilstaan de accu leeg heeft, heb diverse malen de lekstroom gemeten en deze is elke keer 0.01A . toch zal die af en toe stroom wegpakken.
accu is goed 2x een nieuwe in gedaan.
radio is de origine rns310
wie heeft een goed idee

albert177

Geplaatst door albert177 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Tiguan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bert klein (30) PRO, 1 maand geleden

Wel de juiste accu gemonteerd start/stop systeem
Accu aangemeld ivm accumanagement herkenning

albert177 (0) PRO, 1 maand geleden

zit een traditionele accu in , auto heeft geen start/stop, zit ook geen accu controle sensor op

    Heb eens meegemaakt met een Skoda Fabia dat de centrale vergrendeling af en toe niet naar standby ging. Dan bleef hij ca. 1A trekken. Ruststroom meten en auto op slot doen. Na korte tijd moet de stroom terugvallen. Bij die auto deed hij dat af en toe niet dus. Zat in de regeling van de centrale vergrendeling. - dutch123 (0), 1 maand geleden

albert177 (0) PRO, 2 weken geleden

auto was een maand lang niet nodig. dus had de tijd hiervoor, heb de kleine stekker van de dynamo los gehaald en de hoofdzekering van de dynamo eruit gehaald, en de auto een week laten staan, na een week startte die nog vlot rond dynamo hierna vervangen nog een week laten staan met de nieuwe dynamo en startte prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.