Volkswagen : Leuke Informatie ketting vervangen

Bouwjaar: 2005

Hallo,
Na enig speurwerk op internet heb ik wat gevonden.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id...
http://volkswagen.msk.ru/engine/Reparatu...
Goede informatie met digitale foto´s. Zeker de moeite waard voor iemand die nog de ketting moet vervangen net als ik. Met dit moet het zeker lukken. Als iemand anders nog ander informatie heeft hou ik mij van harte aan bevolen.

P.S Iemand ervaring met ketting revisie waar je goed na moet kijken! En wat je er beter erbij mee kunt vervangen.

M.V.G Raymond

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

meevervagen?? alles wat met de ketting in aanraking komt. Dus ook de tandwielen. Die slijten n.l. in op de versleten ketting.

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

krukas tandwiel zou ik laten zitten, die zit namelijk vast op de krukas en een krukas kost best veel euries. de rest van de tandwielen en spanners wel vervangen idd.
-pas op met de koppakking daar loopt de ketting doorheen, dus zorg dat hij bij het loshalen niet scheurd/blijft plakken.
-de nokkenas tandwielen kunnen akelig vastzitten(dus een tweede mannetje om de nokkenas tegen te houden is soms nodig).
-denk ook even aan je koppeling, als de koppeling zn beste tijd gehad heeft zou ik die meevervangen( je hebt de boel toch los).

suc6

raymond_hoste (0), 18 jaar geleden

Hallo,
Bedankt voor de reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.