Volkswagen Golf: licht verklikker golf 4

Bouwjaar: 2003

hoi de licht verklikker van de bestuurders deur werkt niet meer...nou had ik begrepen dat deze door het slot in de deur word aangestuurd wat is hier nou aan defect en moet ik dan het gehele mechanisme vervangen en wat mag dit ong.. kosten????

alvast bedankt Fred.C

Fred.

Geplaatst door Fred. (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Riesjaar (0), 18 jaar geleden

De gehele slotunit vern

Mark7255 (0) PRO, 18 jaar geleden

laat de auto is uitlezen en laat hem is aan sturen met de computer dan weet je in iedergeval of hij het doet hoelang heb je laats een radio ingebouwd?

Fred. (0), 18 jaar geleden

mark ik weet niet wat je bedoelt met de radio inbouwen maar er zit een orginele van de dealer uit een in en die is er niet uit geweest....?????!!!!

Renkie9601 (0), 18 jaar geleden

In het deurslot zit een microschakelaar

Deze wil wel eens kapot gaan en hierdoor denkt je auto dat de deur nooit open is geweest en daardoor hoor je niets

Dit kun je controleren doordat als dit het probleem is ook de verlichting onder de deur niet aangaat (binnenverlichting DACHT ik ook)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.