Volkswagen Golf: loopt niet goed stationair

Bouwjaar: 1990

hallo mensen wie kan mij helpen met het volgende probleem

een vriend van me heeft een golfII 1.6 cl met een electronisch geregelde carborateur als ie stationair loopt stottert ie na een tijdje en soms valt hij ook uit het stotionair toerental wisselt dan tussen de 500 en 1000 ook komt het regelmatig voor dat je voor een stoplicht staat en dat ie stationair loopt op ongeveer 2000 toeren en de enige oplossing is dan de auto opnieuw starten daarna loopt ie weer normaal stationair wie heeft een idee wat het probleem is

bramhopmans

Geplaatst door bramhopmans (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alexander251 (0), 19 jaar geleden

Mn vriendin heeft dezelfde auto met dezelfde problemen gehad. Het lag bij haar aan een aantal slangetjes welke versleten waren en daardoor niet meer vacuum waren. Ik zou deze eens controleren en eventueel vervangen.

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.