Volkswagen Passat: Loopt soms op 3 cilinders

Bouwjaar: 2003

Een vw passat met een pompverstuiver motor begint soms spontaan op 3 cilinders te lopen. Op dat moment geeft de motor geen enkele storing. wij hebben al vervangen een pompverstuiver en motorregelapparaat ook hebben wij de EGR klep afgesloten. de laaddrukken zijn dan goed. heeft er iemand een oplossing

jack4784

Geplaatst door jack4784 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi jack


kontroleer de stekkerverbindingen/kabel onder de kleppendeksel..

daar komen slechte kontakten/breuken in voor!


paul,

jack4784 (0), 19 jaar geleden

Dit hebben wij gecontroleerd was goed, dit probleem hebben wij ook al een keer gehad maar dan gaf deze wel storing

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


een defekt 2 massavliegwiel. kan ook doen lijken alsof de motor op 3 cilinders draait!


paul,

Hoeksma23 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk eens of de veren van de pompverstuivers nog wel vastzitten, deze zitten namelijk met een lullig busje vast wat zomaar afbreekt net nog eentje gehad waarvan er 3kapot van waaren, deze liep echter wel op vier maar trok niet goed meer. Even de tuimelaars er afhalen en dan moeten de veren op de verstuiver blijven zitten ook de afstelling tuimelaar/verstuiver is zeer belangrijk!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.