Volkswagen Lt 28: lt 28 td motor springt slecht aan

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 6 cilinder

hallo

ik heb hier een lt 28 van 1996 van het oude model.
deze springt slecht aan
compressie is goed de gloeibougies zijn goed en zelfs nog ingebouwd gecontroleerd met de verstuivers eruit dus worden ook aangestuurd.
tevens beide temperatuur sensors vervangen.

met vr gr Willem

Geplaatst door

WLS (0)
badge

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

loopt de brandstof niet terug. of valse lucht oid. gaat klepje op de pomp wel open. staat hij goed op tijd liever iets te vroeg afstellen als precies op tijd. ik meen standaard op 86 maar zet hem maar op 90. werkt de vervroeging wel als je aan de knop trekt?

126 0
badge

16 jaar

hoi

de pomp staat goed op tijd en de knop werkt wel je ziet het hendeltje op en neer gaan maar het gaat wel vrij soepel.
nu heeft mijn brandstofpompen man gezegt dat het voorste lager van de pomp wel eens uit sloeg en daar dan lucht kon pakken.
ooit iemand iets van gehoord?

even op dat hendetje terug te komen daar zit een stift in die een grote bus aandrijft niet echt iets wat makkelijk kapot gaat maar wat ik niet kan verklaren is dat het vrij soepel gaat.

met vr gr Willem

WLS 0
badge

16 jaar

Als De Keering Stuk Is Dan Lekt Hij Daar Ook. Zet De Pomp Eerst Iets Vroeger Merk Even De Huidige Stand En Dan Een 2 Mm Vroeger Zetten

126 0
badge

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen LT of stel zelf een nieuwe vraag.