Volkswagen Polo: luidsprekers inbouwen in a stijl polo 2010

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

wie kan mij informatie geven over tweeters inbouwen in de a stijl van een nieuw type polo,ik heb de tweeters al in huis origineel volkswagen met de daarbij behoren kappen.mijn vraag is kan ik deze nu aan sluiten op de bedrading van de speakers in de voor portieren of moet ik aan sluiten op de radio rcd 310.ik neem ook aan dat ik dan de bekleding van de deur af moet halen daar ik dan de kleur van de bedrading kan zien en dan onder het dashboard links en rechts kan aan sluiten.op de radio zit de instelling van hoge midden en lage tonen.bvd gerard

gerard verploegen

Geplaatst door gerard verploegen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

eddyarc (100), 13 jaar geleden

normaal zit over de tweeters een condensator zoja moet je de draden parallel over de andere luidspreker aansluiten.
de styl kan je los kliken dacht ik als er een airbag in zit dan zit er nog een schroef achter het plaatje airbag de rest zijn klipsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.