Volkswagen Lupo: lupo slaat niet aan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

wie weet raad met een lupo die niet wil aanslaan. auto heeft voorheen een paar keer gestottert maar bleef wel lopen. vanaf heden slaat hij niet meer aan, motor start gewoon rond maar krijgt geen signaal op de injectoren en vonkt niet. wel hoor je af en toe het relais 410 in de zekeringkast klapperen. heb al veel gemeten maar kom er vooralsnog niet aan uit. heb wel gedacht aan de krukassensor of de transponder omdat er ook geen vonk is.heeft iemand hier ervaring mee. alvast bedankt.

jordan

Geplaatst door jordan (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ton,

Je zou hem eventueel eens kunnen uitlezen, vind je niks, begin dan maar eens met het controleren of vervangen van de krukaspositie sensor, geen signaal = geen vonk / brandstof = niet aanslaan.

Gr Stefan

jordan (0), 14 jaar geleden

bedankt voor je reactie, heb hem proberen uit te lezen met bosch maar krijg steeds de melding knippercode. is de krukassensor zo ook makkelijk te meten of heb jij daar ook geen ervaring mee. heb namelijk gehoord dat hij achter het vliegwiel zit. bvd. ton

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Lees hem eerst even uit met de vag com.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ton,

De BDP sensor kun je ook meten ( signaal )

Anders, kijk eens als je start of de toerenteller uit de hoek komt, waarschijnlijk niet en dan vermoed ik zeker je bdp sensor.

* Hall-gever = Nr: 9

[url=http://img515.imageshack.us/i/42987719.p...][img]http://img515.imageshack.us/img515/3174/...[/img][/url]

Toerentalsensor :

9) sensor motortoerental -G28
◆ inbouwplaats: cilinderblok aan inlaatzijde
10) 3-polige stekerverbinding
◆ zwart
◆ voor sensor motortoerental -G28

[url=http://img80.imageshack.us/i/26521533.pn...][img]http://img80.imageshack.us/img80/2218/26...[/img][/url]

Gr Stefan

jordan (0), 14 jaar geleden

bedankt voor de info stefan ga het morgen proberen en laat je het even weten.gr ton

jordan (0), 14 jaar geleden

goedendag zou nog wat laten weten, vandaag heb ik er een nieuwe krukassensor ingezet maar helaas zonder resultaat. nog steeds nergens geen signaal zowel geen vonk als injectorpuls. dus het zal nog wel even zoeken worden. gr.ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.