Volkswagen Golf 4 tdi 66 kw AGR: Meer vermogen uithalen???

Bouwjaar: 1998

Heb paar vraagjes over meer vermogen???
Heb een AGR motor met powerbox een mij vraag is of er moegelijk is oom verstuivers van 110pk op te zetten en wat ik dan nog moet doen om in goede werking te brengen???
En waar dient de kunststofe slang met "filter" tussen je turboslang van uit de turbo naar interkoeler???

Bedankt !!!

Remustdi

Geplaatst door Remustdi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

moet je even naar jd tunning gaan.
heb je de egr er al tussen uit.
en het spruitstuk schoon gemaakt.

Remustdi (0), 19 jaar geleden

Ja, heb al volgende gedaan!!!
-powerpox
-egr
-kat leeg
-pomp op tijd
-screen lmm verwijdert

Pim 328 (0) PRO, 19 jaar geleden

Powerbox verwijderen, intercooler erop bouwen en verstuivers van een 110 pk erop zetten en dan naar een tuner gaan. Deze kan dan je vermogen optimaliseren.
Collega van mij heeft een Caddy gehad is dit ook allemaal mee gebeurd hebben er toen toen 150 pk uit kunnen halen, zonder dat de motor flink gaat roken.

Remustdi (0), 19 jaar geleden

Ja, dat is een optie, maar chip kost geld en met powerbox heb ik moegelijkheid om die te stellen hoeveel brandstof!!!En mij turbodruk is al op max, en er zit al interkoeler er op!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.