Volkswagen Golf: slappe vering

Bouwjaar: 2000

Hallo mensen,
Ben sinds augustus van dit jaar in het bezit van een golf IV 1.6 SR. De auto rijdt prima, alleen die vering vind ik te slap. Ik weet er zijn allerlei oplossingen zoals verlagen etc.
Maar ik wil hem niet verlagen.Wie van jullie weet een oplossing om hem wat stugger te maken?? Ik hoorde al hulpveren, gopren, gti veren!!!
Wie o wie kan mij helpen, alvast bedankt.

mvg William

Viro

Geplaatst door Viro (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

een setje gas gevulde schokdempers van monroe rijdt ie een stuk lekkerder mee. dus dan hou je je eigen veren en je auto wordt ook niet verlaagd.
een gas gevulde schokdemper is uitzich zelf stugger en dus wordt je auto ook een stuk stugger

jan5047 (0) PRO, 19 jaar geleden

hoe zijn je schokbrekers?
succes jan

Viro (0), 19 jaar geleden

Hallo Arie, ja bedankt voor je reactie en tip. Ik zal daarmee eens aan de gang gaan.

mvg William

Viro (0), 19 jaar geleden

Hallo Jan,
De auto heeft nog "maar" +/- 40000km gereden, dus dat is op zich niet veel. Alleen weet ik inmiddels wel dat dit een bekend fenomeen is, van dit type golf met standaard vering.
Maar dat van die gas gevulde schokdempers lijkt mij een goede oplossing.
Alvast bedankt voor je reactie.

mvg William

veewee (0), 19 jaar geleden

Hoi William,

Ik heb met mijn Golf 4 hetzelfde probleem, vandaar dat ik beniewd ben of die gasgevulde schokdempers bij jou het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Vr. gr. Richard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.