Volkswagen CRAFTER 32 BESTEL L2 H2 2TDI 100 KW: Melding lamp defect

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BJL, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 100

Toch nog maar even goed naar de verlichting kijken, dagrijlicht,stadslicht,zij markeringslampljes(als die er op zitten,kenteken verlichting 2 lampjes moeten branden,en remlichten,moeilijk te controleren in je eentje zonder spiegel oid, In feite worden alle lampen bewaakt dus ook de lampen die je niet zomaar gebruikt,denk bv aan het mistachterlicht en de mistlampen voor.

rzwanink

Geplaatst door rzwanink , lid sinds 12 jaar geleden

4 Reacties

rzwanink, 5 jaar geleden

Hallo allen,

Als ik van mijn Crafter de verlichting aanzet gaat er na een paar seconden een pieptoon af en gaat het controle lampje (lamp defect) branden. Maar als ik de verlichting controleer, is er niks kapot.

Wat kan dit zijn.

Hans4040 PRO, 5 jaar geleden

Vergeet ook de dashboard verlichting niet...kan ook zijn dat alle lampjes branden, maar dat er een lampje slecht contact maakt, ook dan reageerd de bewakingsmodule.

rzwanink, 5 jaar geleden

Dank jullie voor de snelle reacties.

Het bleek inderdaad toch een lampje aan de buitenzijde te zijn. Kenteken plaat verlichting. Lampje zat los. Brandde dus de ene keer wel en de andere keer niet.

Opgelost. Super bedankt.

Hans4040 PRO, 5 jaar geleden

bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.