Volkswagen CRAFTER 32 BESTEL L2 H2 2TDI 100 KW: Melding lamp defect

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BJL, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 100

Toch nog maar even goed naar de verlichting kijken, dagrijlicht,stadslicht,zij markeringslampljes(als die er op zitten,kenteken verlichting 2 lampjes moeten branden,en remlichten,moeilijk te controleren in je eentje zonder spiegel oid, In feite worden alle lampen bewaakt dus ook de lampen die je niet zomaar gebruikt,denk bv aan het mistachterlicht en de mistlampen voor.

rzwanink

Geplaatst door rzwanink (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Crafter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

rzwanink (0), 6 jaar geleden

Hallo allen,

Als ik van mijn Crafter de verlichting aanzet gaat er na een paar seconden een pieptoon af en gaat het controle lampje (lamp defect) branden. Maar als ik de verlichting controleer, is er niks kapot.

Wat kan dit zijn.

Hans4040 (305) PRO, 6 jaar geleden

Vergeet ook de dashboard verlichting niet...kan ook zijn dat alle lampjes branden, maar dat er een lampje slecht contact maakt, ook dan reageerd de bewakingsmodule.

rzwanink (0), 6 jaar geleden

Dank jullie voor de snelle reacties.

Het bleek inderdaad toch een lampje aan de buitenzijde te zijn. Kenteken plaat verlichting. Lampje zat los. Brandde dus de ene keer wel en de andere keer niet.

Opgelost. Super bedankt.

Hans4040 (305) PRO, 6 jaar geleden

bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.