Volkswagen CRAFTER 32 BESTEL L2 H2 2TDI 100 KW: Bijrijdersstoel naar Bijrijdersbank

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BJL, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 100

Beste,

Ik heb nu in mijn VW Crafter van 2008 een enkele bijrijdersstoel. Ik wil hier een Bijrijdersbank voor in de plaats zetten. Is deze zo te monteren? Als in, zijn de bevestigingspunten al voorbereid. Zoals gaten in de bodem e.d.?

Alvast bedankt,

Gr Reinier

rzwanink

Geplaatst door rzwanink (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Crafter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Ik vermoed van wel...maar je komt er het snelst achter als je even gaat kijken..

kaleido 1 (1460) PRO, 6 jaar geleden

Waarom wil je dit ? als je met 3 man er in wilt gaan zitten , zou ik even op je kenteken kijken hoeveel zitplaatsen er aangegeven worden .

rzwanink (0), 6 jaar geleden

Waarom ik dit wil, omdat ik inderdaad meer zitplaatsen wil creëren.

Het betreft een Crafter met dubbele cabine. Op kenteken 6 zitplaatsen. Er stond een achterbank in geschikt voor 4 personen. Zonder gordels. Deze heb ik inmiddels vervangen door een exemplaar voor 3 personen met gordels. Dus qua zitplaatsen zit dat wel goed.

Maar dat was mijn vraag niet. Ik snap dat even kijken het makkelijkste is. Maar aangezien er onder de oem rubbermat met isolatie nog vloerbedekking zit vastgelijmd, hoop ik juist dat iemand hier met zekerheid kan zeggen dat de montage gaten er al wel zitten. Heb nl. geen zit alles los te trekken e.d. om er daarna achter te komen dat het er niet zit.

Lijkt me overigens onlogisch, omdat het mijn inziens goedkoper is voor VW om een en het zelfde plaatwerk te gebruiken ipv 2 of meerdere verschillende.

Maar goed. De bank gaat er sowieso wel in. Desnoods maak ik de punten zelf in orde. Maar "meter is weten"

En ik hoop dus ook dat iemand hier met zekerheid iets kan zeggen

kaleido 1 (1460) PRO, 6 jaar geleden

Dat klopt dat was de vraag niet , maar als er maar 2 zitplaatsen op papier stonden en je wilt naar 3 , had het geen zin gehad.
Je zegt zelf of ze er nu wel of niet zitten , de bank gaat er in !
Bij mijn T5 zitten de gaten voor de stoel en een bankje in de vloer , zal bij een crafter ook het geval zijn lijkt mij , maar koop een bank , zet hem op de vloer en je weet waar je moet kijken voor de gaten.

rzwanink (0), 5 jaar geleden

Gelijk even een paar topics afmelden.

Maar de bank zit er al een tijd in. Gaten waren tot mijn verbazing niet voorbereid. Maar goed. Kleine moeite voor een hoop gemak

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.