Volkswagen Crafter: Versnelling

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Na het verwisselen van het wiel door de reservewiel ivm een lekke band schakelt de automaat enkel nog handmatig tot in zijn 3de versnelling en kom ik niet boven de 50km per uur.
Iemand ervaring hiermee en mogelijk een oplossing hiervoor?
Dank jullie wel voor jullie eventuele hulp.

Wieldealer

Geplaatst door Wieldealer (0) PRO , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Crafter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Is toevallig je reservewiel een andere maat dan je normale wielen? Dit kan dan een verschil in omwentelingen geven wat weer een storing in je abs/asr geeft (lees ingreep) dan denkt de auto dus dat er een wiel doorslipt. Dit geeft dan ook een reactie op de motor en bak. Anders denk ik puur toeval, even uit laten lezen bij de dealer.

Wieldealer (0) PRO, 5 jaar geleden

Na het wisselen van de reservewiel met het gerepareerde orginele wiel was de storing weg. Echter vanmorgen na het indrukken van de remschakelaar kreeg ik dezelfde storing. Wederom niet schakelen als automaat enkel handmatig. Na de remschakelaar terug te hebben gezet was automatisch schaken weer mogelijk maar de storingslampjes blijven wederom branden.

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Dat zou wel eens een defecte remlichtschakelaar kunnen wezen, ik zou hem eerst even laten uitlezen dan weet je misschien meer

Wieldealer (0) PRO, 5 jaar geleden

Dank je wel . Probleem opgelost. Was inderdaad het remlichtschakelaar. Bedankt Djoeri

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.