Volkswagen CRAFTER 32 BESTEL L2 H2 2TDI 100 KW: Interieur verlichting defect

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: BJL, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 100

Beste,

De interieur verlichting van mijn crafter is er mee opgehouden. In de voorzijde en In de laadruimte. Bij deur open of dicht doen. Deze werkt ook niet meer als ik aan het draaiwieltje draai. Lampjes vervangen, waren overigens niet defect. Zekering is ook niks mis mee, wel vervangen om te controleren. Contactpunten van Beide units bekeken. Niks mis mee.

Wie heeft een idee waar ik het moet zoeken.

rzwanink

Geplaatst door rzwanink (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Crafter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

voyager (0), 5 jaar geleden

Bedrading volgen en dij doorvoer controleren op kabelbreuk, ook zekeringenkast op goede contacten(roest).

jan T (10) PRO, 5 jaar geleden

ben bang dat het boordnet de oorzaak is.
zoek de draad via schema op welke van de binnen verlichting is en meet daarvan dan de draad op onderbreking tot aan het binnen licht .
is deze goed en er komt op deze uitgang van het boord net geen spanning dan is het boord net de oorzaak en moet je deze vervangen als je weer binnen licht wil hebben.
heb er al inder loopt der tijd al zo n 5 gehad waar dit het geval was.

groetjes jan.

rzwanink (0), 5 jaar geleden

Heeft even geduurd. Druk druk druk.

Van alles nogmaals nagelopen maar kan niks vinden. Ga dus uit van het boordnet. Voor een leek als mij..... kan ik deze zo vervangen voor een ander exemplaar. Of moet deze dan ingeleerd worden

jan T (10) PRO, 5 jaar geleden

soms is dat niet nodig maar meestal wel.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.