Volkswagen Passat: mistlicht werkt niet

Bouwjaar: 1998

heeft iemand enig idee dat als je de knop van de mistlichtverlichting bedient of er hoe dan ook een verklikker lampje in je klokken paneel moet gaan brande, ook als je lam kapot is of is dan het relais onder het dashboard defect. by the way zit het mistlicht bij deze auto's links of rechts of aan beide kanten 1. ???

Aqua

Geplaatst door Aqua (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

het verklikkerlampje kan ook op de schakelaar zelf gaan branden, maar deze MOET in ieder geval ergens gaan branden.
je hebt ook kans dat het lampje in het instrumentenpaneel zelf defect is.... afhankelijk van het type instrumentenpaneel dat je hebt.
de schakelaar wi ook nog weleens defect aan.. dus meet deze eens door zou ik zeggen.....
schakelaar ff uitbouwen en dan gewoon alle draadjes gaan controleren terwijl je mistlicht aan/uit doet....zo kan je in ieder geval de schakelaar controleren. ditzelfde geld voor een evt. relais.

je moet in ieder geval aan de linker kant een mistlicht hebben.... als deze én je mistlichtverklikkerlampje het bijde niet doen zou ik toch die schakelaar maar goed nakijken. :)


suc6

Aqua (0), 18 jaar geleden

bedankt voor de info, ik ga een en ander volgens opgaaf controleren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.