Volkswagen Golf: mn gti start niet, ik krijg voor geen brandstof bij de injectore

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 gti

Beste mensen ik zit al een tijdje met het volgende probleem:

Mijn motor krijgt bij de injectoren geen brandstof, heb al vervangen: opvoerpomp in de tank, tank onder de auto, brandstof filter. De opvoerpomp in de tank is goed die pompt brandstof naar de pomp onder de auto(als ik die slang los haal en de auto op contact zet wordt er benzine doorgepompt), maar vanaf daar pompt ie het niet door naar het filter en dus ook niet naar voren toe( zit er iets fout in de pomp onder de auto), ik weet dat ik niet hoef te onluchten maar weet iemand dit zeker? weet niet meer waar ik het zoeken moet heb al veel dingen vervangen maar tot nu toe zonder resultaat. De pomp krijgt wel stroom ik hoor hem duidelijk komt natuurlijk ook omdat ie droog pompt. Weet iemand wat ik nog proberen kan????????????? Ik heb er ook n nwe stekker aan gezet: ik heb 2 rood met gele draden deze zitten op de plus en heb 2 bruine die zitten op de min dit klopt toch?



Mvg Nils

nils

Geplaatst door nils (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Dan zou je gaan denken dat de pomp onder de auto stuk is,aangezien hij het vanaf daar niet verder pomp,maar heb je toevallig de plus en de min niet verkeerd om,aangezien je met de bedrading bezig bent geweest??
Weet niet welke kleur op welk pinnetje moet,daar zul je een schema voor moeten hebben.

Ricky.

nils (0), 17 jaar geleden

Ik heb ook al over de stekker na zitten denken maar op de plus moet altijd rood en in mijn geval is dit geel rood, dan hou ik nog 2 bruine over die komen op de min dit moet goed wezen. Maar stel dat er lucht in zit dan pompt ie ook geen brandstof lijkt me.

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Dat van de draadkleuren zou ik zo 123 niet cker van zijn,een schema verteld precies hoe ze echt moeten zitten.
Lucht zit er niet in en gaat er vanzelf uit,mits de pompen de goede kant op draaien,dan ontlucht hij vanzelf via de retourleiding naar de tank.
Ik denk gewoon dat de draden niet goed zitten,of de leidingen,de eerste pomp pomp het wel naar de 2e pomp,maar vandaar gaat et niet verder zeg je,dan zit het probleem logischerwijs bij de 2e pomp.

Ricky.

nils (0), 17 jaar geleden

Zal vanavond wel even de kleuren van de draden checken.

nils (0), 17 jaar geleden

De kleuren kloppen heb ik nagekeken, maar ik zag dat er op de pomp onder de auto ook een terugslag ventiel zit, die moet toch zorgen dat er brandstof komt in dat reservoir? als die slecht werkt kan ik toch ook bovenstaande problemen hebben!!! want dan wordt immers dat reservoir niet gevuld en heeft de pomp niks om te pompen.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

voor een schema :

www.volkswagen.msk.ru

Stefan

nils (0), 17 jaar geleden

daar heb ik de schemas ook weg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.