Volkswagen Golf IV TDI: Moeilijk starten , duurt lang voordat motor aanslaat

Bouwjaar: 1999

Hoi ,

Het valt me steeds meer op dat het lang duurt voor dat motor aanpakt bij het starten. Startmotor hoor je rondgaan vele keren,

Groet.

Gerben3590

Geplaatst door Gerben3590 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

TurboNepper (0), 19 jaar geleden

Ik heb dezelfde probleem, startmotor is vervangen maar noppens, nadda het is iets anders dat stuk is, auto is nu momenteel in de garage om relais 109 te veranderen en andere stuff te veranderen vanavond zal ik de wagen testen (hoop dat die dan klaar is) dan zal ik zien wat er aan scheelde, en ook controleren of het in orde is :) anders zal ik die wagen teruggeven of mijn geld terugkrijg ;) vertrouw tegenwoordig minder en minder garaga's die denken dat ze alles weten maat dat is niet zo ;) Pas heel goed wat je aan het doen bent als je iets wil veranderen aan de wagen , de beste oplossing is erbijstaat bij de wagen totdat die gemaakt is :-)

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

Gerben, hierover is op dit forum al veel geschreven. Zoek eens met trefwoord "startmotor", "starttoerental", "temperatuursensor" etc.

Succes, Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.