Volkswagen Golf: komt soms helemaal niet meer op toeren

Bouwjaar: 1999

Hallo ik heb een volkswagen golf tdi 90pk uit november 1999, en ongeveer eens per maand heb ik er het volgende probleem mee namelijk dat hij tijdens het rijden helemaal niet meer optrekt maar dan ook echt helemaal niet meer wanneer ik honderd rijd dan blijft hij prima honderd rijden maar als ik dan naar de honderd twintig wil gaan duurt dit tien minuten. mijn luchtmassa meter kan het niet zijn want die is al vervangen. wanneer ik nu mijn auto opnieuw aan en uit zet is het probleem namelijk weer weg voor erg lange tijd. weet er misschien iemand wat dit probleem zou kunnen zijn.

nikolai

Geplaatst door nikolai (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,

heb je de tempratuursensor ook al eens vervangen.? en controleer even relair 109, creme kleur zit bij de anderen ook dit is een bekent probleem van vw, in dit bouwjaar.

relair 109, verzorgd namelijk de spanning naar jou boardcomputer in de oude series komt het voor dat de soldering te zacht ( heet ) werd en daardoor een slecht contakt maakt. vandaar

ook zou ik de auto eens uit laten lezen bij een dealer voor dat je kosten onnodige kosten gaat maken.


paul


paul,

tinus11481 (0), 19 jaar geleden

als ik het zo hoor zit je turbo vast ten gevolge van roetafzetting op de variabele schoepjes,
soms wil het wel eens helpen om eens een poosje lekker door te trappen zodat hij de turbo eens goed schoon blaast. Mocht dit niet helpen dan is er maar 1 remedie en dat is je turbo handmatig reinigen

nikolai (0), 19 jaar geleden

beste mensen bedankt voor de reacties.
ik heb eigenlijk niets aan het probleem meer gedaan, maar heb nu al zeker twee maanden helemaal geen problemen met mijn auto gehad, dus misschien was het toch gewoon het turbo probleem.
groetjes nikolai van lieshout

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.