Volkswagen Golf: Golf 4 TDI 110PK 1998

Bouwjaar: 1998

Wagen valt stil, midden van de baan of kruispunt, en als wagen 90 graden warm is start hij zeer moeilijk, na 10x proberen start hij weer of als die effe kouder is geworden.
Startmotor is vervangen, heeft 3 dagen geduurd en het zelfde probleem begon weeral
Veel mensen zeggen dat het aan deze kan liggen
1) Relais 109 (zwart vervangen door grijs
2) Temperatuursensor(meter) vervangen
3) eventueel contactslot vervangen
4) brandstofpomp defect ??? of werkt niet goed

Heb geen diagnose gedaan omdat ik geen enkel VW dealers meer vertrouw wegens problemen die ik ooit had door middel van Turbo en Luchtmassameter te vervangen die totaal niet defect waren.

Kan iemand mij aub helpen ?


TurboNepper

Geplaatst door TurboNepper (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo,

ik begrijp jou reactie heel goed maar je zou ook even naar een een grotere dealer kunnen gaan.

ook het uitlezen van jou vw, kan jou ook kosten besparen dit doordat we dan geen dingen gaan vervangen wat achteraf niet nodig bleken te zijn..! ( dus de kosten van het uitlezen verdien je dan ook al gauw terug )

zelf denk ik toch aan relair 109, vervang deze maar is deze storing heeft wel betrekking tot relair 109,


paul,

TurboNepper (0), 19 jaar geleden

Ok, ben nu naar een andere VW dealer gegaan heb ook verteld over de vorige VW dealer dus heb gezegd don't mess with me ;) 1 keer gebeurd zal geen 2de keer gebeuren. Dus relais zal vanavond vervangen worden. Tnx P. Kelder. Als dit in orde zal zijn ben ik dankbaar. Zal de wagen ineens testen en zo ja, dan zal ik een berichtje laten :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.