Volkswagen POLO 40 KW: motor begint te stotteren als hij warm is en alle lampjes op dac

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: ADX, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 40

hallo mijn schoonzoon heeft een vw polo van 1995 1300cc, als de motor warm is gaan soms alle lampjes op het dachboard aan en meteen erna begint de motor te stotteren en slaat dan ook af, moet dan een paar min. wachten en kan dan weer rijden. en je weet niet wanneer hij het weer doet? iemand een idee.

rich67

Geplaatst door rich67 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1720) PRO, 8 jaar geleden

Wat is er dan niet , gedurende de periode dat hij niet wil aanslaan , vonk of benzine ?
Bobine is een zwak punt.

rich67 (0), 8 jaar geleden

ja dat is een goede vraag, het gebeurd alleen als mijn schoonzoon erin rijdt, ik heb de auto zelf gehad en hem stationair laten draaien tot de ven 2x insloeg, een eind gaan rijden, en geen probleem, hij komt hem halen en na 2 uur belde hij dat hij weer het probleem heeft gehad. dus ik heb de auto nog niet kunnen na kijken als hij het doet. maar de bobine is vorig jaar vernieuwd, en heb gisteren de rotor en verdeelkap vernieuwd, want de rotor was in het midden ingebrand?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.