Volkswagen Golf: Motor slaat uit

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Beste forummers,
Ik zit met de handen in het haar. Ik heb een golf 1 van het bouwjaar 1983. Het type moter is een 1.1! Het probleem wat zich voor doet is het volgende! Wanneer ik de auto start dan moet ik de shoke gebruiken, wanneer de motor warm is dan haal ik de shoke terug en draait deze moter stilletjes, het is alsof hij uit slaat maar draait toch wel, het toerental is hier laag! Geen probleem zou je zeggen als deze maar draait. Ga ik een rondje maken met de auto en sta ik voor het stoplicht dan slaat deze uit! Ik moet dan mijn voet op het gaspedaal houden en sneller reageren op het gaspedaal zelfs wanneer ik rustig gas wil geven dan slaat ie uit! Op de snelweg rijden is ook gevaarlijk want ineesn verlies ik vermogen en al schakel ik naar 3 dan nog zo ook tot zijn eerste versnelling. De moter slaat dan helemaal uit. Wat heb ik zelf gedaan: ik heb de rotor veranderd, verdelingskap, condensator, schroefje aangedraaid van carburateur maar helpt niet ook al draait de motor, ik heb de hele carburateur losgehaald en schoongemaakt met speciale reiniger daarvoor. Nadat ik dit gedaan heb, starte hij meteen zonder shoke, en draaide heerlijk rustig, ik heb hem laten draaien en start ie weer niet en doet moeilijk. Wie O wie kan mij helpen! Bougies heb ik maar moet ik nog indraaien... graag alle mogelijke theorieen bieden en oplossingen!

Groetjes jongens

student1

Geplaatst door student1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

heb je de contact punten al bekeken en/of vervangen en afgesteld en de onsteking op tijd gezet want daar moet je als eerste mee beginnen.
de volgende stap is het co af testellen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.